Kindermarkt

Koningsdag? Kindermarkt! Zonder kindermarkt geen Oranjefeest. Daarom starten we zoals altijd met onze supergezellige kindermarkt! Heb jij ook zoveel speelgoed waar je niet meer mee speelt? En zou je wel eens wat anders willen? Ruim dan je kast op en verkoop al je “oude” spulletjes op de kindermarkt! Misschien hebben oma, mama of de buren ook nog wel spulletjes die jij mag verkopen!

Veel plezier met het maken van je eigen “winkeltje” en graag tot ziens op de kindermarkt. We starten om 10.30 uur en de markt duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Tijdens de kindermarkt wordt er natuurlijk gezorgd voor een leuk muziekje en er zijn drankjes verkrijgbaar.

En ooh ja, we gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht het onverhoopt niet zo’n mooi weer zijn dan gaat de kindermarkt gewoon door. Omdat Zaal Debije wordt verbouwd wijken we in dat geval uit naar het Jong Nederland gebouw!

Geef een antwoord