NIEUW in Hegelsom: Koningsnacht!

26 april: Koningsnacht!

Op zondag 26 april 2020 organiseren we in samenwerking met Zaal Debije voor het eerst Koningsnacht in Hegelsom! Je hoeft dus helemaal niet meer naar Eindhoven of een andere grote stad, maar Hegga is ‘the place te be’!

Vanaf een uurtje of 19:00 uur gaan de deuren van de zaal los en kunnen bezoekers genieten van een optreden van de band Burmingham: ‘Wát een show zetten deze zeven enthousiaste muzikanten uit Noord-Limburg neer! De meest knallende covers van de sixties tot nu, heerlijke meezingmedleys en machtige mash ups. Het muzikale talent van deze showband wordt ondersteund door perfect geluid, speelse special effects en een lichtshow waar je ú tegen zegt’ . Deze avond wil je gewoon écht niet missen! Tussen de sets door is er ook nog een DJ geregeld en er zijn lekkere drankjes verkrijgbaar aan de bar.

De entree is helemaal gratis en iedereen is van harte welkom! Jij komt toch zeker ook?!

Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten voor het exacte programma!

Op Koningsdag, 27 april, organiseren we voor de jeugd uiteraard gewoon de kindermarkt en het spellencircuit!