Spellencircuit

Zoals elk jaar staat op Koningsdag na de kindermarkt het Spellencircuit op het programma. Het Spellencircuit is voor alle kinderen van de basisschool. Lukt het jou om de brand te blussen, een ballon op te blazen met je billen of de schat te vinden…? Laat je verrassen door bekende én door leuke nieuwe spellen! Dit jaar hebben we het spellencircuit ook weer uitgebreid met een aantal spectaculaire stormbanen…! Tussendoor wordt er natuurlijk weer voor iets lekkers gezorgd voor de jeugd.  En ook dit jaar zijn er weer leuke prijsjes te winnen!

Het spellencircuit vindt plaats van 13:00-16:00 uur. De prijsuitreiking vindt aansluitend plaats. Je moet wel zelf aanwezig zijn om je prijsje in ontvangst te kunnen nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *