Terugblik Oranjefeest Hegelsom 2022!

Wat hebben we genoten! Eindelijk konden we weer een Oranjefeest vieren in Hegelsom. En dat hebben we dan ook gedaan!

Het weer werkte mee met een heerlijk zonnetje dus alle activiteiten konden lekker buiten plaatsvinden. We startten de dag met een gezellige kindermarkt en na de middag was het tijd voor het spellencircuit. Behalve de bekende spellen zoals blik gooien, zaklopen, sjoelen en de waterwip hadden we twee hele toffe stormbanen geregeld! En de hele dag konden de kinderen genieten van lekkere ijsjes uit de ijskar!

Wij hebben genoten! En met ons de vele kinderen die er waren, met hun ouders, opa’s en oma’s en alle anderen die een heerlijk koud biertje konden drinken op het terras onder het genot van de klanken van de DJ. Dank jullie wel dat jullie er allemaal waren! Tot volgend jaar met Koningsdag, dan zijn we er uiteraard weer met het Oranjefeest!

In de fotogalerij op deze website kun je een aantal foto’s van deze dag bekijken.