Programma Oranjefeest Hegelsom 2020 bekend!

We zijn natuurlijk alweer even bezig met het programma voor het Oranjefeest 2020 in Hegelsom! We hebben weer een leuk programma samen kunnen stellen voor jong én oud! En in 2020 gaan we het anders doen dan jullie van ons gewend zijn!

26 april 2020: Koningsnacht!
Om dit feest tot een nóg groter feest voor jong en oud te maken organiseren we op 26 april Koningsnacht! Gewoon in Hegelsom! In samenwerking met Zaal Debije hebben we een fantastische band weten te strikken: Niemand minder dan Burmingham zal het podium betreden tijdens deze Koningsnacht!

‘Wát een show zetten deze zeven enthousiaste muzikanten uit Noord-Limburg neer! De meest knallende covers van de sixties tot nu, heerlijke meezingmedleys en machtige mash ups. Het muzikale talent van deze showband wordt ondersteund door perfect geluid, speelse special effects en een lichtshow waar je ú tegen zegt’ .

Deze avond wil je dus niet missen!

27 april 2020: Koningsdag!
En alsof dat nog niet genoeg is: Op 27 april organiseren we voor alle kinderen van de basisschool ook nog gewoon het Oranjefeest! We starten natuurlijk met de  traditionele kindermarkt. Aansluitend vervolgen we de festiviteiten met een leuk spellencircuit voor alle kinderen van de basisschool. De kinderen krijgen een spellenkaart en kunnen zich de hele middag vermaken met tal van leuke spellen.

Noteer dit jaar dus Koningsnacht én Koningsdag snel in je agenda! Alle activiteiten vinden weer plaats in en rondom Zaal Debije.

Meer informatie over de verschillende onderdelen? Kijk gerust even onder ‘programma’ op deze site en houd onze Facebookpagina in de gaten!